Vi Ber Om Ursäkt För Förseningen - Ny Leverans Förväntas Imorgon!

Vi Ber Om Ursäkt För Förseningen - Ny Leverans Förväntas Imorgon!

Vi Ber Om Ursäkt För Förseningen - Ny Leverans Förväntas Imorgon!

Hej kära kunder på CannaRiket.se!

Vi vill först och främst tacka er för ert fortsatta förtroende och stöd för vår webbplats och våra produkter. Vi värdesätter er lojalitet och engagemang i vårt företagande. Det är med en känsla av ansvar gentemot er alla som vi idag vill informera er om en mindre försening i vår senaste leverans.

Som ni vet har vi alltid strävat efter att erbjuda er de bästa produkterna när det gäller hhc-o och olika cannabinoider. För att upprätthålla den höga standard vi har satt, är vi beroende av våra försörjningskedjor och leverantörer. Ibland kan dock saker och ting inte gå så smidigt som vi önskar.

Vi skulle vilja meddela er att vi just har upptäckt en försening i leveransen av batterier som var planerad att anlända förra fredagen. Vi förstår att vissa av er har väntat tålmodigt på era beställningar och vi vill vara helt öppna med er om situationen.

Vi har kontaktat våra leveranspartners och fått försäkran om att batterierna nu är på väg och förväntas anlända imorgon, den 1 november. Vi beklagar djupt den oförutsedda förseningen och förstår att det kan vara frustrerande att vänta på denna kritiska komponent för era produkter.

Ert förtroende är av största vikt för oss, och vi är dedikerade till att göra allt vi kan för att se till att ni får era produkter så snart som möjligt efter att batterierna har kommit in. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter och hoppas att ni förstår att vi alltid strävar efter att leverera de bästa produkterna med högsta kvalitet.

Om ni har några frågor eller funderingar gällande er beställning eller förseningen, är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa er och se till att ni är nöjda med er upplevelse hos oss.

Vi vill än en gång tacka er för ert tålamod och förståelse i denna situation. Er tillit betyder mycket för oss och vi kommer att göra allt som står i vår makt för att se till att ni får era paket så snart som möjligt efter leveransen av batterierna imorgon.

Tack för att ni är en del av CannaRiket.se - vi ser fram emot att fortsätta förse er med högkvalitativa hhc-o och cannabinoidprodukter. Er nöjdhet är vår högsta prioritet, och vi kommer alltid att arbeta hårt för att uppfylla era förväntningar.

Med vänliga hälsningar,

CannaRiket.se
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar