Rubrik: Viktig information om nya förbud i Sverige från och med 16 januari

Rubrik: Viktig information om nya förbud i Sverige från och med 16 januari

Hej kära CannaRiket-segare,

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk start på det nya året! Vi är här för att dela några viktiga uppdateringar med er angående förändringar i regelverket kring vissa cannabinoidprodukter i Sverige.

Från och med den 16 januari kommer två ämnen, HHC-O och THCP, att förbjudas här i landet. Detta innebär att vi kommer att se över vårt sortiment för att säkerställa att vi följer de senaste riktlinjerna. Tyvärr innebär detta också att vårt lager kommer att minska dramatiskt då vi inte längre kan erbjuda dessa produkter.

Varför förbjuds HHC-O och THCP?

För att hålla er informerade, dessa två ämnen har nyligen hamnat under förbudslistan i Sverige på grund av de senaste förändringarna i lagstiftningen. Vi förstår att detta kan vara besvikande för vissa av våra kunder, och vi beklagar eventuella olägenheter det kan medföra.

Vårt nuvarande lagersituation: Skynda att fynda!

Med det snabbt närmande förbudsdatumet, har vi märkt en ökad efterfrågan på de produkter som fortfarande är tillgängliga. Detta har resulterat i att vårt lager snabbt håller på att tömmas. De produkter som ni ser på vår hemsida för tillfället är allt vi har kvar, så passa på att fynda innan de tar slut.

Nya produkter på väg: Välkomna HHCPO

Trots dessa förändringar är vi fast beslutna att fortsätta erbjuda våra kunder högkvalitativa cannabinoidprodukter. Vi är glada över att meddela att vi kommer att lägga till nya produkter på vår hemsida under helgen, inklusive den spännande HHCPO.

Vad är HHCPO?

HHCPO är en cannabinoid som har väckt stor uppmärksamhet för sina potentiella hälsofördelar. Den liknar strukturen hos andra cannabinoider men har sina egna unika egenskaper. Vi kommer att tillhandahålla mer detaljerad information om HHCPO på vår hemsida, så håll utkik efter det!

Vår förpliktelse till er

Vi på CannaRiket är engagerade i att erbjuda våra kunder de bästa och mest pålitliga cannabinoidprodukterna. Vi bevakar noga förändringar i lagstiftningen för att säkerställa att vi håller oss i linje med de senaste riktlinjerna och att fortsätta erbjuda er högkvalitativa produkter.

Tack för er förståelse och ert fortsatta stöd. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda er de bästa cannabinoidprodukterna på marknaden och är glada över att kunna introducera spännande nya produkter till vårt sortiment.

Hälsningar,

CannaRiket-teamet

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar