Välkommen till CannaRiket - Nu på Danska och Finska!

Välkommen till CannaRiket - Nu på Danska och Finska!

Välkommen till CannaRiket - Nu på Danska och Finska!

Vi på CannaRiket har alltid strävat efter att göra våra produkter och tjänster tillgängliga för så många människor som möjligt. Därför är vi glada över att meddela att vi nu har utökat vårt sortiment och språkstöd för att välkomna våra danska och finska kunder.

För våra danska och finska vänner har vi öppnat upp en ny dörr till världen av cannabinoider, med vår hemsida och vårt innehåll nu tillgängligt på danska och finska. Vi vill att alla ska ha möjlighet att utforska fördelarna med högkvalitativa cannabinoidprodukter, och detta är vår nästa steg för att göra det möjligt.

Byt språk med enkelhet

För att säkerställa att du kan njuta av vår webbplats på ditt modersmål, har vi inkluderat en enkel språköversättning längst ner på vår sida. Det betyder att du med några få klick kan byta mellan danska, finska och svenska för att få den bästa möjliga upplevelsen.

CannaRiket är inte bara en plats att handla de bästa cannabinoidprodukterna. Det är också en plats för information, rådgivning och community. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren användare, finns det alltid något nytt att lära sig och upptäcka när det gäller cannabinoider.

För att fira lanseringen av våra danska och finska sidor, har vi också något speciellt att erbjuda: Ange OFFER20 för 20% rabatt!.

Så ta en titt på vårt utökade sortiment, utforska vårt innehåll på ditt modersmål och se vad CannaRiket har att erbjuda. Och kom ihåg, om du någonsin har frågor, funderingar eller behöver råd, är vårt team alltid redo att hjälpa.

Tack för att du är en del av CannaRiket, och välkommen till en värld av cannabinoider på danska och finska. Vi ser fram emot att ha dig med oss på vår resa mot bättre välbefinnande och insikter om cannabinoidernas värld!

Besök våra nya danska och finska sidor idag på DK : https://cannariket.se/da

FI : Kommer på tisdag!

Tack för att du är en del av CannaRiket-familjen.

Med vänliga hälsningar, CannaRiket-teamet

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar