PayPal Avslutar Samarbetet med CannaRiket.se – Vad Hände?

Datum: 27/10
Swish och kortbetalning(stripe) kommer att finnas kvar!
Inledning:
Det är med en tung hjärta vi delar denna nyhet med er alla. Efter en lång och framgångsrik relation med PayPal, har de valt att avsluta vårt samarbete utan att ge oss någon tydlig förklaring. Vi är djupt besvikna över beslutet och de konsekvenser det har för CannaRiket.se och våra kunder.
Bakgrund:
CannaRiket.se har varit en pålitlig plats för cannabisrelaterade produkter och information. Vi har alltid följt alla rättsliga och etiska riktlinjer i vårt arbete. Under året har vi byggt upp förtroendet hos våra kunder och samarbetspartners, inklusive PayPal.
För oss kom beskedet från PayPal som en chock. De informerade oss om att de permanent har stängt av vårt konto, med hänvisning till att vi har brutit mot deras policy. Vad som är särskilt förvånande är att de inte har gett oss någon exakt information om vilken policy vi har överträtt.
Följder:
Detta beslut har haft omedelbara och allvarliga konsekvenser för vår verksamhet. För det första, det har orsakat stor förvirring bland våra kunder som använde PayPal som sin föredragna betalningsmetod. Många har hört av sig till oss och undrat varför de inte längre kan använda PayPal hos CannaRiket.se.
För det andra, detta har påverkat vår förmåga att behandla betalningar och driva vår verksamhet smidigt. Vi arbetar nu intensivt för att hitta en alternativ betalningslösning som är lika säker och bekväm för våra kunder.
Vår Ståndpunkt:
Vi är fast beslutna att klargöra vår ståndpunkt och arbeta för att återställa vår relation med PayPal, om det är möjligt. Vi är även redo att samarbeta fullt ut för att identifiera eventuella överträdelser och rätta till dem.
Avslutning:
Vi på CannaRiket.se vill tacka alla våra kunder för deras tålamod och stöd under denna utmanande tid. Vi kommer att fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till våra trogna kunder och ser fram emot att övervinna detta hinder tillsammans.
Vi kommer att hålla er uppdaterade om utvecklingen i denna situation och hoppas på en positiv lösning. Tills dess, tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller behöver hjälp med något.
Tack för ert förtroende och ert stöd.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar