Nu går vi på semester!

Nu går vi på semester!

**Ta en välförtjänt semester - Vi är tillbaka den 6 augusti!**

Hej kära kunder,

Sommar är äntligen här, och med den kommer en chans för oss på HHC Sweden att ta en välförtjänt paus och njuta av lite ledighet. Vi har arbetat hårt för att leverera högkvalitativa HHC-O-produkter och ge er den bästa möjliga upplevelsen. Nu är det dags för oss att koppla av och ladda om batterierna.

Under vår semesterperiod, som sträcker sig från 22 juli till den 6 augusti, kommer vi att tillfälligt ta bort alla våra produkter från vår hemsida, hhcsweden.se. Vi vill vara helt transparenta med er och informera om att ni inte kommer att kunna göra några köp under den här tiden.

Men, vi lovar att vi är tillbaka med full kraft den 6 augusti! När vi kommer tillbaka från semestern kommer ni att hitta alla era favorit-HHC-O-produkter och tillbehör tillgängliga på vår hemsida som vanligt. Vi kommer att vara redo att leverera högsta kvalitet och ge er den fantastiska kundservice som ni är vana vid.

Under semestern kommer vårt dedikerade team att använda tiden till att reflektera över våra framsteg, utvärdera våra tjänster och produkter samt förbereda oss för en ännu bättre upplevelse när vi är tillbaka. Vi kommer också att använda denna tid till att utforska nya möjligheter och innovationer för att möta era behov ännu bättre.

Vi vill tacka er för ert stöd och ert förtroende för HHC Sweden. Er lojalitet och engagemang gör det möjligt för oss att fortsätta växa och utvecklas. Vi ser fram emot att komma tillbaka den 6 augusti och ge er den bästa möjliga produkterna inom HHC-O.

Vi önskar er en underbar sommar och hoppas att ni också får möjlighet att koppla av och njuta av värdefulla stunder med era nära och kära. Tack för er förståelse, och vi ses snart igen!

Med varma sommarhälsningar,

Teamet på HHC Sweden
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar